## IIS WORLD SCHOOL (Centre No. IN201)

## Datesheet- IGCSE March Series -2025

		n		Afternoon Session							
Day & Date	Subject Name	Code	Duration	Timings	Full Centre Supervision	Subject Name	Code	Duration	Timings	Full Centre Supervision	
30 <sup>th</sup> January,2025 Thursday	Information & Communication Technology	0417/21	2hr 15m	9:00 a:m to 11:15 a:m	No						
5 <sup>th</sup> February,2025 Wednesday	Information & Communication Technology	0417/31	2hr 15 m	9:00 a:m to 11:15 a:m	No						
06 February,2025 Thursday				English as a Second Language (Speaking Endorsement)	0510/12	2h	12:30 p.m. to 2:30 p.m.	No			
07 February,2025 Friday	Mathematics (Core)	0580/12	1hr30m	9:30 a:m to 11:00 a:m	No	Information & Communication Technology	0417/12	1hr 30 m	1;00 p.m. to 2:30 p.m.	No	
	Mathematics (Extended)	0580/22	2hr	9:30 a:m to 11:30 a:m	No						
10 February,2025 Monday	, , ,					English as a Second Language	0510/22	50m	1:40 p:m to 2:30 p:m	No	
11 February,2025 Tuesday	Hindi - Second Language	0549/01	2hr	10:00 a:m to 12:00 p:m	No	Combined Science Alternative to Practical	0653/62	1hr	1:30 p.m. to 2:30 p.m.	No	
	French	0520/22	1hr	10:00 a:m to 11:00 a:m	No	Coordinated Science Alternative to Practical	0654/62	1hr30m	1:00 p.m. to 2:30 p.m.	No	
13 February,2025 Thursday						Combined Science (Extended)	0653/42	1hr 15m	1:15 p:m to 2:30 p:m	No	
						Coordinated Science (Extended)	0654/42	2hr	12:30 p.m. to 2:30 p.m.	No	
14 February,2025 Friday	Mathematics (Core)	0580/32	1hr30m	9:30 a:m to 11:00 a:m	No						
	Mathematics (Extended)	0580/42	2hr	9:30 a:m to 11:30 a:m	No						
17 February,2025 Monday	French	0520/42	1hr	10:00 a:m to 11:00 a:m	No						
	Hindi – Second Language	0549/02	45m	10:00 a:m to 10:45 a:m	No						
21 February,2025 Friday	Economics	0455/22	2hr 15m	9:00a.m. to 11:15 a.m.	No						
03 March,2025 Monday			•	Economics (MCQ)	0455/12	45m	1:45 p:m to 2:30 p:m	No			
04 March,2025 Tuesday	French (Listening - MCQ)	0520/12	50m	10:00am to 10:50am	No						

Day & Date	Morning Session					Afternoon Session					
	Subject Name	Code	Duration	<b>3</b> -	Full Centre Supervision	Subject Name	Code	Duration	Timings	Full Centre Supervision	
05 March,2025 Wednesday	Combined Science (Multiple Choice- (Extended)	0653/22	45m	10:00 a.m. to 10:45a.m.	No						
	Coordinated Science (Multiple Choice- (Extended)	0654/22	45m	10:00 a.m. to 10:45a.m.	No						

## Please Note.

- English Second Language (Speaking) 0510/52 & French (Speaking) 0520/03 Examination dates will be communicated later.

  Students are required to report 30 minutes before the start time of Examination. Accordingly, students are advised to make their own conveyance arrangements.

  Students not in proper uniform, desired haircut and good turnout may not be allowed to take the examination, the onus of which lies entirely with students & parents both.



Nidhi Mishra Principal